Νηστεία (Σαρακοστή): Τι να προσέξεις. -- "Η περίοδος της Σαρακοστής έχει φτάσει ..." -- 16 Απριλίου 2024
2η Εκπαιδευτική Διημερίδα Ι.Μ.ΝΕ.ΠΕ: «Χειρουργική Ογκολογία Πεπτικού & ... -- "Στην Αθήνα, το επίκεντρο των ..." -- 10 Απριλίου 2024
Οι Ιογενείς Ηπατίτιδες στο επίκεντρο της Επιστημονικής Ημερίδας «Αιχμές στην ... -- "Με στόχο να συμβάλλει σημαντικά στην ..." -- 09 Απριλίου 2024
Δωρεάν εξετάσεις από το Metropolitan στην Κάσο -- "Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν oι κάτοικοι ..." -- 05 Απριλίου 2024
2nd Athens Coloproctology Meeting με ευρεία διεθνή συμμετοχή-5-6 Απριλίου 2024 -- "Την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 ..." -- 04 Απριλίου 2024
Μεταμορφοψία: Ένα παραμελημένο σύμπτωμα στα μάτια -- "Η μεταμορφοψία αποτελεί μία οπτική ..." -- 01 Απριλίου 2024
Νέο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Ειδικότητα της Αναισθησιολογίας -- "Webinar 22/4/24 - Νέο Πρόγραμμα ..." -- 01 Απριλίου 2024
Γιατί να περιμένεις το Σεπτέμβρη προκειμένου να αποκτήσεις αξιόπιστο & αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική ή Ψυχοθεραπεία;

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%

Ξεκίνα τις σπουδές σου ΑΜΕΣΑ στο Mediterranean College, με την έναρξη των νέων τμημάτων Φεβρουαρίου με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%, σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα.

Απόκτησε ισχυρό και αναγνωρισμένο πτυχίο στις ειδικότητες της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής ή Συνθετικής Ψυχοθεραπείας από τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα (από το 1977) στην παροχή αυτόνομων πανεπιστημιακών προγραμμάτων Ψυχολογίας.
Με αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας, σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby, με ένα δίκτυο 85 συνεργαζόμενων φορέων, ΜΚΟ και κέντρων (για την εποπτευόμενη πρακτική άσκηση των φοιτητών) και με διδασκαλία κυρίως βιωματικού χαρακτήρα (παιχνίδια ρόλων, συμμετοχή σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης), η Σχολή Ψυχολογίας του 1ου Ιδιωτικού Κολεγίου στην Ελλάδα, δικαίως βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των ενδιαφερομένων:

•    BSc (Hons) Applied Psychology-[Εφαρμοσμένη Ψυχολογία]
•    MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy (Adult)-[Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία]
•    MSc Integrative Counselling & Psychotherapy-[Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία]

Τα πιστοποιημένα προγράμματα εξειδίκευσης και μετεκπαίδευσης του Τομέα Συμβουλευτικής του Mediterranean Professional Studies διακρίνονται για την εφαρμοσμένη εκπαίδευση στις δεξιότητες της Συμβουλευτικής και απευθύνονται, τόσο σε αποφοίτους & επαγγελματίες Υγείας, Εκπαίδευσης & Κοινωνικών Επιστημών αλλά και στο ευρύτερο κοινό που στοχεύει σε προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξη:

•    Higher National Diploma (HND) στη Συμβουλευτική & Ψυχολογία
•    Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική: Θεωρία και Πράξη
•    Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Καριέρας
•    Επαγγελματική Εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Σπουδές με πλεονεκτήματα:
    Προγράμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις των επαγγελματικών συλλόγων της Βρετανίας (BPS, BACP, BABCP), αναγνωρισμένα στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμα των Δημοσίων Πανεπιστημίων.
    Τα προγράμματα Συμβουλευτικής πληρούν τις προδιαγραφές άσκησης του επαγγέλματος του Συμβούλου και εγγραφής μέλους στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής.
    Δομημένο πλαίσιο επαγγελματικής ανάπτυξης φοιτητών: πλάνο προσωπικής ανάπτυξης, κλινική πρακτική με εποπτεία, δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια, ευκαιρίες εθελοντισμού, συμβουλευτική καριέρας.
    Διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων.
    Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών: προσωπικός σύμβουλος – καθηγητής, κέντρο μαθησιακής στήριξης, συμβουλευτικό κέντρο.

Συμπλήρωσε ΕΔΩ τη φόρμα επικοινωνίας και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα σε ενημερώσει για το πρόγραμμα επιλογής σου.

Ή

Επικοινώνησε ΣΗΜΕΡΑ για περισσότερες πληροφορίες:
Mediterranean College
Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779
www.medcollege.edu.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νηστεία (Σαρακοστή): Τι

Η περίοδος της Σαρακοστής έχει φτάσει και πλήθος

2η Εκπαιδευτική

Στην Αθήνα, το επίκεντρο των επιστημονικών