Τίτλοι Νέων:
Walk For Life | Κυρ, 4 Φεβ 2024 09:30 | Αγορά ΚΠΙΣΝ -- "WALK FOR LIFE Μία συμβολική διαδρομή ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου 4 Φεβρουαρίου 2024 -- "Ο καρκίνος είναι μια νόσος συχνή και ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4 Φεβρουαρίου -- "Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4 ..." -- 03 Φεβρουαρίου 2024
Ανδρική υπογονιμότητα: Συνδέεται με την εφηβική παχυσαρκία; -- "Σε κίνδυνο βρίσκεται η μελλοντική ..." -- 07 Ιανουαρίου 2024
Πνευμονική αποκατάσταση: Ποιους ασθενείς αφορά; -- "Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την ..." -- 06 Ιανουαρίου 2024
Επηρεάζουν οι αλλαγές του καιρού τη ρευματοειδή αρθρίτιδα; -- "Πολλοί πάσχοντες από ρευματοειδή ..." -- 06 Ιανουαρίου 2024
Σακχαρώδης διαβήτης και καρδιά -- "Η διαβητική καρδιοπάθεια είναι από τα ..." -- 05 Ιανουαρίου 2024
CRETA INTERCLINIC

Καλώς ήρθατε
στη Creta InterClinic που αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό – Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο – Ιδιωτική Γενική Κλινική  και ήρθε να καλύψει τις βασικές ανάγκες της Κρητικής κοινωνίας στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Στην Creta InterClinic λειτουργούν κλινικές, εργαστήρια και ειδικές μονάδες εφοδιασμένα με τον πιο σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με το έμπειρο και καταξιωμένο επιστημονικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε ανάγκη στον τομέα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής περίθαλψης.Οι ασθενείς μας μπορούν να εξυπηρετηθούν στον τομέα της πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης είτε μέσω των εξωτερικών ιατρείων είτε ως νοσηλευόμενοι, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που απαιτούνται για την ορθότερη και ταχύτερη διάγνωση και θεραπεία.

Η Creta InterClinic ιδρύθηκε το 2002 από μία ομάδα ιατρών και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθιερωθεί και να πρωτοστατήσει στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας στην Κρήτη. Για την δημιουργία όλων των τμημάτων, εργαστηρίων και μονάδων συνεργάστηκαν κορυφαίοι επιστήμονες των περισσοτέρων ειδικοτήτων. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστο ιατρικό, επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έχει να επιδείξει σημαντικές επιδόσεις στην εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας πάντα με σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια των ασθενών μας.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Creta InterClinic είναι η πρώτη Ιδιωτική Κλινική στην Κρήτη που ίδρυσε Καρδιοχειρουργικό Τμήμα και συνεχίζει να πρωτοπορεί αναβαθμίζοντας συνεχώς την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της Καρδιοχειρουργικής. Η Creta InterClinic έχει αποκλειστική συνεργασία με το Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημίου JOHANNES GUTENBERG του ΜΑΙΝΖ.


Εγκαταστάσεις

 Η Creta InterClinic στεγάζεται σε υπερσύγχρονo κτίριo, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Η δυναμικότητα της Κλινικής ανέρχεται σε εξήντα έξι(66) κλίνες συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων (4) κλινών της Μ.Ε.Θ. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες καθώς και τα τρία κτίρια της Creta InterClinic έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση και κίνηση σε όλους τους χώρους.    
Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι της Creta InterClinic είναι κλιματιζόμενοι και διακοσμημένοι κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για επισκέπτες και νοσηλευόμενους. Όλοι οι θάλαμοι νοσηλείας της Creta InterClinic έχουν εσωτερικό WC, είναι εξοπλισμένοι με δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματιστικό και τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη.  
Επίσης, στην Κλινική τηρείται συγκεκριμένο ωράριο επισκεπτηρίου και εφαρμόζεται συγκεκριμένος κώδικας επισκεπτηρίου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας και η καλύτερη δυνατή παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών φροντίδων στους νοσηλευόμενους μας.


Εξοπλισμός –  Τεχνολογία

H Creta InterClinic έχει εξοπλιστεί με ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η νέα ιατρική τεχνολογία έτσι ώστε να διασφαλίζει διαγνωστικές και επεμβατικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Τα ιατρικά μηχανήματα είναι τελευταίας γενεάς και υποστηρίζουν εφαρμογές βιοιατρικής τεχνολογίας. Πρωτοποριακός είναι επίσης ο εξοπλισμός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που παρέχει μοναδικές, για τα δεδομένα της Κρήτης, δυνατότητες αντιμετώπισης εξαιρετικώς βαρέων περιστατικών. Οι εργασίες του ιατρικού προσωπικού υποστηρίζονται από τα υπερσύγχρονα ακτινοδιαγνωστικά και απεικονιστικά εργαστήρια της Creta InterClinic Hospital όπως το εργαστήριο του πλέον σύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου – στεφανιογράφου Innova 3100 General Electric, του επαναστατικού έγχρωμου τρισδιάστατου Υπερηχοτομογράφου LOGIQ 9 του Οίκου GE και του πρωτοποριακού Αξονικού Τομογράφου 64 τομών AQUILION του Οίκου TOSHIBA. Πρωτοπορία παρουσιάζει o υπερσύγχρονος  Μαγνητικός Τομογράφος ημιανοικτού τύπου Essenza 1.5 T Siemens, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει κλειστοφοβικά άτομα, παχύσαρκα άτομα αλλά και μικρά παιδιά.


 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ


magnitis

Το μηχάνημα Μαγνητικής Τομογραφίας, SiemensMagnetomEssenza 1.5TMRISystem, το οποίο λειτουργεί στην κλινική μας την τελευταία διετία, είναι σύγχρονης και προηγμένης τεχνολογίας, επιτρέποντας την γρήγορη και ακριβή απεικόνιση του ανθρωπίνου σώματος και δίνοντας την δυνατότητα επίλυσης διαγνωστικών προβλημάτων.
Η ισχύς του Μαγνητικού πεδίου είναι 1.5 Tesla, διαθέτει υψηλά βαθμιδωτά πηνία (gradients) και όλα τα απαραίτητα πηνία για την πληρέστερη απεικόνιση όλων των ανατομικών περιοχών του σώματος (κεφαλής, σπονδυλικής στήλης, τραχήλου, σώματος, γόνατος, ώμου και εύκαμπτα επιφανειακά πηνία επιφανείας). Επίσης διαθέτει όλες τις ακολουθίες και τα αγγειογραφικά πακέτα για τον έλεγχο των αρτηριών και φλεβών εγκεφάλου και τραχήλου, αλλά και τον έλεγχο των αγγείων θώρακος και κοιλίας. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης τις νεώτερες τεχνικές μοριακής διάχυσης (DiffusionImaging), και αιματικής διήθησης (PerfusionImaging) που επιτρέπουν την πρώϊμη ανίχνευση οξέων ισχαιμικών αλλοιώσεων και την αιμάτωση - νεοαγγείωση νεοπλασμάτων του εγκεφάλου. Διαθέτει επίσης δυνατότητες Μαγνητικής Φασματοσκοπίας (MRSpectroscopy), που επιτρέπουν την εκτίμηση της βιοχημείας των φυσιολογικών και παθολογικών ιστών με την μέτρηση διαφόρων μεταβολιτών. Η Μαγνητική Φασματοσκοπία παρέχει σημαντικές “invivo” πληροφορίες, κυρίως για την σύσταση των όγκων του εγκεφάλου και την παρακολούθηση (followup) των ασθενών.
Η Μαγνητική Τομογραφία έχει πλέον καταστεί απαραίτητο εργαλείο για την εκτίμηση όλων των ανατομικών περιοχών του ανθρωπίνου σώματος. Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί ιδιαίτερα ο ρόλος της στην ανίχνευση και τον χαρακτηρισμό αλλοιώσεων του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, του Μυοσκελετικού Συστήματος και των Αγγείων, όπου η συμβολή της είναι καθοριστική για την διαχείριση και πρόγνωση της πορείας των ασθενών, αλλά και την λήψη θεραπευτικών αποφάσεων. Επίσης, με τις δυνατότητες των σύγχρονων Μαγνητικών Τομογράφων και την εφαρμογή τεχνικών διάχυσης (Diffusion), αιμάτωσης (Perfusion), φασματοσκοπίας (Spectroscopy), οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν αφορούν μόνο στην ανατομική - μορφολογική απεικόνιση των αλλοιώσεων, αλλά και την βιοχημεία τους, τον μεταβολισμό και την αγγείωση. Πρώιμα, οξέα ισχαιμικά έμφρακτα, μικροαιμορραγίες, αγγειακές βλάβες όπως ανευρύσματα και αγγειακές δυσπλασίες και κακώσεις στους μύες και τις αρθρώσεις, ανιχνεύονται και χαρακτηρίζονται με ασφάλεια, μόνον μετά την διενέργεια Μαγνητικής Τομογραφίας.

Στα βασικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων συστημάτων Μαγνητικής Τομογραφίας 1.5 Τesla όπως και το μηχάνημα της Κλινικής Creta Interclinic, περιλαμβάνονται :

Υψηλή ποιότητα εικόνας και εξαιρετική διακριτική ικανότητα.
Διενέργεια εξετάσεων με μεγάλη ταχύτητα.
Φιλικό περιβάλλον προς τον ασθενή, με δυνατότητα χρήσης ακουστικών και ειδικών κατόπτρων, που καθιστούν την εξέταση άνετη ακόμη και για κλειστοφοβικούς ασθενείς.
Ιδανικός σχεδιασμός του μηχανήματος με ευρύ Gantry και ικανοποιητικό μήκος, επιτρέπει την άνετη τοποθέτηση του ασθενούς.
Σχετικά ελαφρύς, «φιλικός» Μαγνήτης (3.5 tonne), με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και μηδαμινή κατανάλωση ηλίου (zeroheliumboiloff).
Το συγκεκριμένο σύστημα Μαγνητικού Τομογράφου SiemensMagnetomEssenza 1.5T, είναι νέας τεχνολογίας , με συνέπεια να αποτελεί μια πλατφόρμα που θα διατηρηθεί στο επιστημονικό προσκήνιο, τουλάχιστον για την επόμενη δεκαετία. Εχει την δυνατότητα εφαρμογής της τεχνολογίας TIM (totalimagingmatrix) που επιτρέπει όλες τις κλινικές εφαρμογές σε διάφορες ιατρικές ειδικότητες (καρδιολογία, νευρολογία, ορθοπεδική, μελέτη του μαστού, αγγειογραφία). Θεωρείται επίσης ιδιαίτερα αξιόπιστο στην προγεννητική εκτίμηση του εμβρύου.
 


ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Σήμερα η Creta InterClinic είναι σε θέση να καλύψει όλο το εύρος των υπηρεσιών που δύναται να ζητηθούν στα πλαίσια κάθε ιατρικής ειδικότητας καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους επιστήμονες όλων των ιατρικών ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και καθηγητές της ιατρικής.


Το νοσηλευτικό προσωπικό της Creta InterClinic έχει επιλεχθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις δραστηριότητες της ιατρικής υπηρεσίας και να παρέχει υψηλού επιπέδου νοσηλευτικές υπηρεσίες στους νοσηλευόμενους της Κλινικής μας.
Το διοικητικό προσωπικό της Creta InterClinic απαρτίζεται από επιστήμονες της οικονομίας, της διοίκησης και της διαχείρισης της φροντίδας της υγείας όπως επίσης και από εξειδικευμένα και έμπειρα διοικητικά στελέχη. Η Creta InterClinic είναι η μοναδική Ιδιωτική Κλινική στη Κρήτη που έχει επενδύσει σε τεχνογνωσία και σε ανθρώπινο δυναμικό ικανό να εφαρμόσει σύγχρονα μοντέλα διαχείρισης της φροντίδας της υγείας που έχουν ως τελικό αποδέκτη τον ασθενή και τη καλλίτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών του.  
Τέλος το βοηθητικό προσωπικό απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες στους τομείς απασχόλησης τους και έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι παρέχουν υψηλές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας στην ιατρική, νοσηλευτική και διοικητική υπηρεσία.

ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Creta InterClinic αποτελούν ένα ξεχωριστό τμήμα της κλινικής μας το οποίο συστάθηκε προκειμένου να καλύψει τις βασικές ανάγκες της κρητικής κοινωνίας και όχι μόνο στον τομέα της πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας.
Παρέχουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Έχουν εξοπλιστεί με ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολόγίας και στελεχώνονται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία.Η λειτουργία των επιμέρους τμημάτων των Εξωτερικών Ιατρείων της Creta InterClinic υποστηρίζεται από εξειδικευμένη γραμματεία η οποία εξασφαλίζει τον συντονισμό των εμπλεκόμενων στην διαδικασία ιατρείων και εργαστηρίων, προκειμένα να μειώνεται ο χρόνος παραμονής των ασθενών στη Κλινική στο άκρως απαραίτητο.Tα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Creta InterClinic στελεχώνονται από ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων:

Ουρολογικό
ΩΡΛ
Οφθαλμίατρο
Καρδιολόγο
Ορθοπαιδικό
Αναισθησιολόγο
Καρδιοχειρουργό
Θωρακοχειρουργό
Νευροχειρουργό
Αγγειοχειρουργό
Ομάδα Γενικών Χειρουργών (εξειδικευμένων στην λαπαροσκοπική χειρουργική)
Φυσιοθεραπευτή

Επίσης υπάρχει συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς των παρακάτω ειδικοτήτων:

Νεφρολόγο
Ενδοκρινολόγο
Γαστρεντερολόγο
Νευρολόγο
Ρευματολόγο
Διαιτολόγο
Πνευμονολόγο
Δερματολόγο
Πλαστικό χειρουργό


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Απεικονιστικός τομέας:

Μαγνητική τομογραφία (ανοικτός).
Πολυτομική αξονική τομογραφία (64 τομών).
Καρδιολογική αξονική τομογραφία (στεφανιογραφία).
Αξονική ενδοσκόπηση.
Μέτρηση οστικής πυκνότητας.
Υπερηχογραφήματα οργάνων σώματος.
Έγχρωμη υπερηχογραφία αγγείων(triplex).
Έγχρωμη υπερηχοκαρδιογραφία (triplex).
Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
Δοκιμασία κόπωσης.
Κλασική ακτινογραφία.
Μαστογραφία.

Εργαστηριακός Τομέας:

Μικροβιολογικό.
Ανοσολογικό.
Βιοχημικό.
Αιματολογικό.
Ορμονικοί προσδιορισμοί.
Δείκτες νεοπλασίας.
Ειδικές αναλύσεις.
Προγεννητικός έλεγχος.


    
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ)

meth

Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Creta InterClinic είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει κάλυψη όλο το 24ωρο με εξειδικευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό που έχει επιλεγεί για τις γνώσεις και το ήθος του, με σκοπό να προασπίσει την υγεία των ασθενών και να συντομεύσει τον χρόνο νοσηλείας τους.
Από την πρώτη στιγμή της άφιξης των ασθενών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας ειδικευμένος νοσηλευτής ή νοσηλεύτρια αναλαμβάνει την εισαγωγή τους. Κατόπιν οι θεράποντες ιατροί και το Νοσηλευτικό προσωπικό αναλαμβάνουν την φροντίδα τους για την πληρέστερη αντιμετώπιση των αναγκών τους.ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Η Ιδιωτική Γενική Κλινική Creta InterClinic διαθέτει δύο(2) ασθενοφόρα για την κάλυψη περιστατικών που χρήζουν μεταφορά - διακομιδή ασθενών της Κλινικής αλλά και γενικά όσων ασθενών χρήζουν μεταφορά.
Τα ασθενοφόρα μας είναι πλήρως εξοπλισμένα, υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και είναι σε διαρκή ετοιμότητα έχοντας την δυνατότητα να αντιμετωπίσει ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε επείγον πρόβλημα υγείας.
Για την υπηρεσία μεταφοράς ασθενών μας, είμαστε στην διάθεση σας στο τηλέφωνο 2810 373800.


 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ
 

 • ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
 • ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
 • ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
 • ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ
 • ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚO
 • ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ
 • ΤΜΗΜΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
 • ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
 • ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 • ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ (Ω.Ρ.Λ.)

     
ΔΩΜΑΤΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

VIP room


Η Creta InterClinic διαθέτει διάφορες κατηγορίες δωματίων από λουξ έως και τετράκλινα υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετική ξενοδοχειακή υποδομή.
Τα δωμάτια της Creta InterClinic διακρίνονται σε τετράκλινα, τρίκλινα, δίκλινα, μονόκλινα και λουξ.
Διαθέτουν δικό τους εσωτερικό WC, είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο κλιματιστικό, τηλεφωνική συσκευή ανά κλίνη, ενώ παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi).
Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα κατάλληλα ώστε να δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον παραμονής για νοσηλευόμενους και επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας ο νοσηλευόμενος ασθενής θα πρέπει να έχει μαζί του:

Είδη προσωπικής υγιεινής (π.χ. οδοντόβουρτσα, βούρτσα μαλλιών)
Είδη προσωπικής φροντίδας (π.χ. πυτζάμες, παντόφλες)

Διατροφή:
Ως προς το φαγητό ο νοσηλευόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής στο πλαίσιο που ορίζεται από το διαιτολόγιο του.
Η Creta InterClinic για την σίτιση των νοσηλευομένων συνεργάζεται με εταιρεία CATERING η οποία εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  ΜΙΝΩΟΣ 63

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:    ΡΑΝΤΕΒΟΥ     2810373800
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ     2810373802 - 2810373817
FAX:  2810 314900
http://www.cic.gr    
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοφιλή Άρθρα

Walk For Life | Κυρ, 4

WALK FOR LIFE Μία συμβολική διαδρομή για όλους!

+ View

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου

Ο καρκίνος είναι μια νόσος συχνή και προσβάλλει

+ View

Παγκόσμια Ημέρα κατά του

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου -4

+ View

Ανδρική υπογονιμότητα:

Σε κίνδυνο βρίσκεται η μελλοντική γονιμότητα των

+ View

Πνευμονική αποκατάσταση:

Νέες κατευθυντήριες οδηγίες για την αποκατάσταση

+ View

Επηρεάζουν οι αλλαγές

Πολλοί πάσχοντες από ρευματοειδή αρθρίτιδα

+ View

Σακχαρώδης διαβήτης και

Η διαβητική καρδιοπάθεια είναι από τα

+ View

Πρόσκληση στο δωρεάν

Τι είναι ο εκφοβισμός, πώς μπορούμε να

+ View

Ενδιαφέροντα

Ταξιδεύοντας με την ...

Ιδιαίτερα θερμής αποδοχής έτυχε η αποστολή του ...

+ View

Φορητή Πολυκαταγραφική ...

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπάρχει τώρα η ...

+ View

Σεμινάριο Ανακουφιστικής ...

Σεμινάριο Ανακουφιστικής Φροντίδας, Κυριακή 26 ...

+ View

Συνέδρια

13ο Συνέδριο ...

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ...

19ο Ετήσιο Συνέδριο: ...

Στη σύγχρονη εποχή, η αντιμετώπιση μεγάλου αριθμού ...

20ο Πανελλήνιο ...

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ) αποτελεί το επιστημονικό ...

3o Πανελλήνιο Συνέδριο ...

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Η Ελληνική Εταιρεία ...

Πρώτες βοήθειες Επιλογές

Πρώτες βοήθειες

Ορισμός Πρώτη Βοήθεια είναι η άμεση και προσωρινή φροντίδα ...

Πρώτες Βοήθειες για ...

Γενικά για τις αιμορραγίες Αιμορραγία είναι η διαφυγή αίματος ...

Κακώσεις Αρθρώσεων - ...

Κακώσεις Αρθρώσεων Οι αρθρώσεις σχηματίζονται από την ένωση ...

ΕΚΑΒ – ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ...

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ...

Scroll to top