Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους στην εποχή του ... -- "Η πανδημία του κορωνοϊού Sars-Cov2 ..." -- 16 Σεπτεμβρίου 2020
Όσα αξίζει να γνωρίζετε για τα αλλαντικά -- "Τι είναι τα αλλαντικά; Τα αλλαντικά ..." -- 10 Σεπτεμβρίου 2020
Βιταμίνη D: συμβάλει και στην απώλεια βάρους -- "Μια νέα κλινική μελέτη που ..." -- 08 Σεπτεμβρίου 2020
Φάρμακο για θεραπεία καρκίνου θυρεοειδούς προσβάλει τους σιελογόνους αδένες -- "Βλάβη στους σιελογόνους αδένες μπορεί ..." -- 07 Σεπτεμβρίου 2020
Το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών σχετίζεται με αυξημένους κινδύνους ... -- "Τη συσχέτιση του Συνδρόμου Πολυκυστικών ..." -- 03 Σεπτεμβρίου 2020
Η φροντίδα του δέρματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές -- "Είτε παραμείνατε στο σπίτι είτε πήγατε ..." -- 27 Αυγούστου 2020
Κλινική Ευαγγελίστρια ΑΕ- Πιστοποίηση «CoVid-Shield» επίπεδο High της TUV AUSTRIA

Μένουμε ασφαλείς - Μένουμε συνεπείς

Η ειδική παθολογική Κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε. ανακοινώνει ότι είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» (επίπεδο High) από τον κορυφαίο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria.

Διεθνής πιστοποίηση «CoVid-Shield» επίπεδο High για την ειδική παθολογική κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε.

Η Ιδιωτική παθολογική κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε. είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» (επίπεδο High) από τον κορυφαίο ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TÜV Austria, με στόχο την καλύτερη δυνατή προστασία των νοσηλευομένων, καθώς και του ιατρικού-νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της, έναντι στην πανδημία της νόσου COVID19.

Το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης «CoVid-Shield» αναπτύχθηκε από την TÜV Austria και καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες, τις οποίες ένας Οργανισμός πρέπει να εφαρμόσει, σύμφωνα πάντα με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και οδηγίες, για την πρόληψη της εισροής ή της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού, στις εγκαταστάσεις του.

Η κλινική Ευαγγελίστρια Α.Ε. ως η πλέον εξειδικευμένη κλινική στη νοσηλεία και στη φροντίδα των χρονίως πασχόντων ασθενών , με υψηλό αίσθημα ευθύνης και στο πλαίσιο της κοινωνικής συνείδησης και ευαισθησίας, αποφασίστηκε η πιστοποίηση της με το ιδιωτικό σχήμα «CoVid-Shield» με στόχο:

• Την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εισροής, μετάδοσης και διασποράς του Covid-19 στις εγκαταστάσεις μας
• Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης έναντι της πιθανής έκθεσης των ασθενών και του προσωπικού της κλινικής (ακούσια ή εκούσια) στον Covid-19
• Τη διαχείριση πιθανών περιστατικών Covid-19 με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο, με βάση τις προτεινόμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε σχέση με άτομα τα οποία έρχονται σε άμεση ή έμμεση επαφή, όπως οι εργαζόμενοι, συνεργάτες, προμηθευτές πελάτες, επισκέπτες και άλλα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη, σε όλες τις φάσεις δραστηριότητας της κλινικής.

Διαχείριση του Σακχαρώδη

Η πανδημία του κορωνοϊού Sars-Cov2 (CovidV-19)

Όσα αξίζει να γνωρίζετε

Τι είναι τα αλλαντικά; Τα αλλαντικά είναι κρέας

Έκτακτη συνάντηση με τον

Τη Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2020, η Ελληνική

Βιταμίνη D: συμβάλει και

Μια νέα κλινική μελέτη που παρουσιάστηκε την

Φάρμακο για θεραπεία

Βλάβη στους σιελογόνους αδένες μπορεί να

Το Σύνδρομο Πολυκυστικών

Τη συσχέτιση του Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών

Η φροντίδα του δέρματος

Είτε παραμείνατε στο σπίτι είτε πήγατε κάπου, το

Συχνές ουρολογικές

Κολικοί, λιθιάσεις, ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις.

Διενέργεια και ...

H Ένωση Ασθενών Ελλάδας καλεί το Υπουργείο Υγείας ...

Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων ...

Η Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων εορτάζεται ...