Αρθροπλαστική καρπού αποτρέπει χιλιάδες αναπηρίες -- "Χιλιάδες αναπηρίες χεριών αποτρέπει ..." -- 26 Μαϊος 2020
Ρινοπλαστική: Μπορώ να φοράω μάσκα; -- "Ανεπιφύλακτα συστήνεται η χρήση ..." -- 25 Μαϊος 2020
Πως επηρεάζει ο νέος κορωνοϊός τους ασθενείς με νόσο του Πάρκινσον -- "Οι πάσχοντες από νόσο του Πάρκινσον, αν ..." -- 24 Μαϊος 2020
8 δεδομένα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον καταρράκτη -- "Ο καταρράκτης είναι μία από τις ..." -- 23 Μαϊος 2020
«Νόσος COVID-19 & Παιδιατρική Ενδοκρινολογία» -- "Εντυπωσιακά στοιχεία παρουσιάστηκαν στο ..." -- 21 Μαϊος 2020
1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Aπό Tο Παιδί Στον Ενήλικα»

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης ΔΕΠΥ (ΕΕΜ ΔΕΠΥ) ανακοινώνει το 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας «Από το Παιδί Στον Ενήλικα». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Titania, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου 2015.

Αξίζει να αναφερθεί η σημαντική Επιστημονική Συνεργασία των: Α’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Ιατρικής Σχολής & Αιγινητείου Νοσοκομείου, Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής-Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & Εφηβικής Υγείας-Ιατρικής, Ελληνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής, Ελληνικής Εταιρείας Ψυχικής & Νευροψυχιατρικής του Παιδιού, Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, Πανελλήνιου Σωματείου Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής & Υπερκινητικότητας και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών & Εφήβων με Προβλήματα Συμπεριφοράς.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η έγκυρη επιστημονική ενημέρωση στα νεότερα δεδομένα που αφορούν τη ΔΕΠΥ και την εξέλιξή της στη διάρκεια της ζωής μέσα από πολλαπλές επιστημονικές προσεγγίσεις.

Η διοργάνωση του 1ου Διεπιστημονικού Συνεδρίου για τη ΔΕΠΥ, φιλοδοξεί να συνεισφέρει στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των επαγγελματιών, στη διάδοση και διεύρυνση των (μέχρι στιγμής λίγων) ερευνητικών δεδομένων για τη ΔΕΠΥ στη χώρα μας, στην επιμόρφωση - ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας αλλά και στη διαμόρφωση των επόμενων προκλήσεων. Το Συνέδριο θα πραγματοποιείται ανά διετία τον Οκτώβριο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ενημέρωσης για τη ΔΕΠΥ (ADHD Awareness Month) παράλληλα με άλλες ειδικές εκδηλώσεις παγκοσμίως, ενώ φέτος τιμάται συγχρόνως η Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία (10 Οκτωβρίου)

Η Οργανωτική Επιτροπή ελπίζει ότι η θεματολογία του Συνεδρίου θα κινητοποιήσει την επιθυμία της επιστημονικής και της προσωπικής σας συμμετοχής, ώστε να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

Οργανωτική Υποστήριξη

Πληροφορίες

Κος Κωνσταντίνος Καρράς
Τηλ.: +30 211 1001787

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρθροπλαστική καρπού

Χιλιάδες αναπηρίες χεριών αποτρέπει κάθε χρόνο σε

Ρινοπλαστική: Μπορώ να

Ανεπιφύλακτα συστήνεται η χρήση χειρουργικής